Linjeforeningen

Linjeforeningen for Entreprenørskap er til for alle studentene på linjen. Vi er til for å opprettholde studentenes faglige og sosiale interesser, samt å skape samhold og engasjement. Vi ønsker at våre studenter skal få en så bra studiehverdag som mulig! Linjeforeningen er underlagt studentforeningen, SBIO. Styret blir valgt inn på den årlige generalforsamlingen. På slutten av høstsemesteret blir styret satt, med vervene leder, nestleder, økonomiansvarlig, markedsansvarlig, fagansvarlig, sosialansvarlig og informasjonsansvarlig. Vervene jobber sammen på tvers av ansvarsområdene, kommer med ideer og hjelper hverandre.

Linjestyret 2017

 

Maria Græsmann

Linjeleder/President

leder.ent@sbio.no

 

Daniel André Fortun

Økonomiansvarlig/Nestleder

okonomi.ent@sbio.no

 

Fredrik Flem

Fagansvarlig

fag.ent@sbio.no

 

Alexandra Bakke

Sosialansvarlig

sosial.ent@sbio.no

 

Pauline Bjerkåsholmen

Kommunikasjonsansvarlig

kommunikasjon.ent@sbio.no

 

Bastian Steinsøy

Markedsansvarlig

marked.ent@sbio.no

 

Nylige oppdateringer

Se hva som tidligere har blitt arrangert av Linjeforeningen.

Generalforsamling 2017

Generalforsamlingen ble avholdt på BI, Onsdag 25. Januar 2017 kl. 17.00. Det var 44 totalt antall oppmøtte, som innfrir kravet om 1/4 av den totale generalforsamling. Generalforsamlingen gikk som normalt, og etter gjeldene vedtekter. Ny vedtektsendring ble forslått og...

Julebord 2016

Årets julebord ble arrangert på Bislett Stadion, med god julemat, flott folk og god stemning. Her er noen bilder som ble tatt under kvelden.

Ta kontakt med oss

Hvis du er interessert i å jobbe med oss, eller lurer på noe ang. linja, send oss en melding og vi vil komme tilbake til deg så snart vi har mulighet.